PODCAST Na drobné: Ako začať investovať

Vitajte v podcaste Na drobné. S hosťami Katrin Lengyelovej detailne rozoberieme všetko podstatné z finančného sveta okolo vás.

 

Možno uvažujete o tom, že by ste chceli investovať, ukladať svoje peniaze niekam, kde to má zmysel. Alebo to robia ľudia okolo vás a vy cítite, že to nie je zlý nápad. Lenže vaše rozhodnutie brzdí pocit, že tomu nerozumiete. Predstavíte si chaos na burzách, šialených pánov v oblekoch s telefónmi v ruke, ktorí sa prekrikujú pred veľkými obrazovkami s číslami a všade lietajú papiere. Vnímame to ako príliš komplikovaný, paralelný svet, ktorému rozumie málokto. Ale je to v skutočnosti tak? O svete investovania, ale najmä o tom, ako sa k investovaniu vôbec dostať, sa budeme v úplne prvom dieli podcastu Na drobné rozprávať s Andreou Lazar, šéfkou riadenia retailového segmentu v ČSOB.

 
 

Upozornenie: S investíciou do fondu je spojené aj riziko. Úlohou tohto reklamného materiálu nie je nahradiť kľúčové informácie pre investorov, predajný prospekt, štatút alebo stanovy fondu, ktoré sú k dispozícií v slovenskom jazyku a je možné sa s nimi oboznámiť na predajných miestach ČSOB alebo na www.csob.sk. Údaje o minulej výkonnosti nie sú spoľahlivým ukazovateľom budúcej výkonnosti. V prípade fondu obsahujúceho v portfóliu akciovú zložku, je možné očakávať výrazné kolísanie čistej hodnoty majetku fondu. Daňový režim závisí od individuálnej situácie klienta a v budúcnosti sa môže zmeniť.



ČSOB podcasty nájdete aj na