4 tipy ako využiť čas doma plnohodnotne

 

Práve v období, kedy je nesmierne dôležité v značnej miere eliminovať pohyb po verejných priestranstvách, vzniká priestor na to, na čo ste si doposiaľ nenašli čas. Všetci trávime uplynulé týždne najmä v domácnosti a hľadáme spôsoby, ako s časom stráveným doma efektívne vynaložiť. Prinášame Vám tipy, ktorými si tieto chvíle doma môžete spestriť.

1. Objavte a rozvíjajte svoj skrytý talent

Odjakživa sa túžite naučiť hrať na hudobnom nástroji? Chcete vedieť kresliť a maľovať na špičkovej úrovni? Láka Vás tvoriť vlastné kúsky oblečenia na šijacom stroji? Mnohí v sebe skrývame vášeň pre rôzne aktivity. Toto je ten správny čas skúsiť to, čo odkladáme už dlho a začať sa tomu venovať naplno. Vaše hobby môže bez pochýb prerásť do úspešnej kariéry. Počuli ste už napríklad o Seaboarde?

2. Online vzdelávanie

Elektronické vzdelávanie alebo e-learning sa stal fenoménom uplynulých rokov. Mnoho portálov dnes využíva interaktívnu formu vzdelávania cez internet z pohodlia domova. Na internete dnes nájdete veľké množstvo bezplatných a rovnako tak platených online kurzov, často s možnosťou získania certifikátu za jeho úspešné absolvovanie. Vedomosti a zručnosti nadobudnuté touto formou vzdelávania môžete zúročiť napríklad v budúcom zamestnaní alebo skrátka pre rozšírenie si povedomia v rôznych smeroch. Mnoho užitočných kurzov nájdete napríklad na portáli Learn2Code.

3. Čas venovaný rodine a blízkym

Viacčlenná domácnosť otvára možnosti hrania spoločenských hier, súťaži v karaoke, skupinového aktívneho relaxu a najmä venovania sa jeden druhému. Čas strávený s ďalšími členmi rodiny sa dá využiť rôznymi spôsobmi a je len na Vás, akú aktivitu vymyslíte.

4. Skrášlite svoju domácnosť či záhradku

S príchodom jari sa opäť hlási o slovo starostlivosť o záhradku. Chcete udržať trávnik zdravý alebo jednoducho doplniť záhradné posedenie o nové kusy nábytku? Či skôr zvažujete vynovenie interiéru domácnosti? Nech sa už jedná o čokoľvek, toto obdobie je vhodným časom na zvýšenie domáceho pohodlia.

V ČSOB pri Vás stojíme v každej chvíli a radi podporíme nové vychádzajúce talenty, ľudí s chuťou vzdelávať sa, rodiny a pôžitkárov, ktorí dbajú na komfort. Financie k dispozícii nájdete v našom elektronickom bankovníctve Moja ČSOB alebo v mobilnej aplikácii ČSOB SmartBanking a svoje požiadavky vybavíte s ľahkosťou online.